Creatief en muzikaal zijn

In de kleuterklassen verzorgen de leerkrachten de creatieve lessen zelf. Vanaf groep 3 krijgen de leerlingen handvaardigheidslessen van vakleerkracht Jeannette Kitselaar. Door de jaren heen komen verschillende technieken aan bod. In de groepen 4 tot en met 8 volgen de leerlingen Happy Days. Dit zijn creatieve middagen waarbij kinderen tijdens drie opeenvolgende weken kunnen kiezen uit een gevarieerd aanbod van activiteiten. Wat dacht u van portrettekenen, koken, glasverven, aquarelleren, drummen, drama en yoga. Tijdens de Happy Days werken kinderen uit diverse groepen met elkaar samen. We kunnen deze middagen alleen organiseren dankzij de grote hulp van ouders.

Vakleerkracht

Naast aandacht voor creativiteit en het ontdekken van talenten op het gebied van de kunsten, krijgen de leerlingen iedere week muziekles van onze vakleerkracht Peter Banning.

Russian School Of Arts

Poster Russian School of ArtsDe leerlingen uit groep 4 nemen deel aan het Notenkrakerplatform van de Russian School of Arts. Hierbij worden kinderen in workshops op het gebied van zang, dans, theater, tekenen en het bespelen van een instrument uitgedaagd hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Kijk op www.russianschool.nl voor meer informatie.

Leerkrachten

Jeannette Kitselaar